Tietoa meistä

DreamHair® on perustettu vuonna 2005 ja verkkokauppa avattiin vuonna 2007. DreamHair® on sen jälkeen kasvanut yhdeksi Suomen ja Skandinavian suurimmista hiustenpidennysten ja hiustuotteiden verkkokaupaksi. Valikoimassamme on yli 850 erilaista hiustenpidennystä ja yli 3500 kauneuteen liittyvää tuotetta. Meiltä löydät mm. Clip-On hiustenpidennykset, teippipidennykset, sinettipidennykset, hiusnauhat, rakennekynnet, ripsitarvikkeet, meikit ja korut. Toimitamme tuotteita joka arkipäivä ja saat tuotteet kotiisi jopa seuraavaksi päiväksi.

Helsingin Myymälä

Kampin myymälästä voit ostaa hiustenpidennyksiä, ripsitarvikkeita, kynsitarvikkeita, peruukkeja, hiusvärejä jne. Lisäksi voit noutaa verkkokaupastamme tilatut tuotteet Kampin myymälästä. Meiltä myös pidennystyöt, ajanvaraus puhelimitse 010 219 2978. Tervetuloa!

Dreamhair Helsinki

 

Dreamhair Helsinki

Kempeleen Myymälä

Kempeleessä sijaitsee myymälä sekä verkkokaupan noutopiste. Myymälästä voit ostaa kaikkia samoja tuotteita joita on myytävänä verkkokaupassamme. Myymälästä löytyy runsas valikoima hiustenpidennyksiä joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva tuote. Tervetuloa ostoksille !

Dreamhair Kempele
Dreamhair Kempele
Dreamhair Kempele

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna Ma-To 9-17, Pe 9-15. Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia.

Puheluiden hinnat valtakunnalliseen asiakaspalvelunumeroon: Lankaverkosta 8,28 snt/puhelu + 5,95 snt/min Matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17,04 snt/min

Yhteydenottolomake

Facebook sivut

Myynti ja markkinointi

Myyntiin ja markkinointiin liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen: sales(a)dreamhair.com

Contact in English

In case of any marketing or sales inquiries, please contact us by this email address: sales(a)dreamhair.com

Copyright © 2023 Peruukit.com